Termeni si conditii generale

Preambul

 1. Acest acord de utilizare (denumit in continuare „Acordul”) se aplica site-ului nostru www.interviulmeu.ro si contine reguli obligatorii aplicabile oricarei / oricaror persoane care utilizeaza serviciile si informatiile puse la dispozitie de catre site-ul InterviulMeu.ro (denumit in continuare „Interviulmeu”).
 2. Prin „utilizator” se intelege orice persoana fizica si / sau juridica care acceseaza site-ul www.interviulmeu.ro, indiferent de motiv.
 3. InterviulMeu.ro este vizibil pentru toti utilizatorii care acceseaza site-ul, insa anumite sectiuni pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe site cu nume de utilizator / adresa de e-mail si parola. Odata inregistrat ca utilizator pe site-ul InterviulMeu.ro, veti beneficia de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest site, in functie de gradul de acces asociat contului dumneavoastra.
 4. Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciile si / sau informatiilor oferite de catre InterviulMeu semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din prezentul Acord si a oricaror modificarii ale acestuia.
 5. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului Acord, va rugam sa nu va inregistrati pe acest site si sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca Termenii si conditiile au fost modificate. Daca schimbarile eventuale din Termeni si conditii nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra, va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil catre echipa InterviulMeu folosind sectiunea „Contact”. Utilizarea in continuare a site-ului valoreaza acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii.

1. Prezentarea serviciilor

1.1. InterviulMeu va ofera, prin intermediul site-ului, in conformitate cu prevederile prezentului acord, accesul la servicii de recrutare online, bloging, umor, forum si articole de specialitate.

1.2. Utilizatorii accepta in mod expres ca, utilizand serviciile InterviulMeu, sunt de acord sa primeasca informari utile legate de utilizarea site-ului sau mesaje de informare/comunicare/instiintare.

2. Informatii despre inregistrarea pe site

2.1. Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de catre InterviulMeu, este necesar sa completati datele din formularul de inregistrare.

2.2. La inregistrare, InterviulMeu poate solicita anumite informatii, cum ar fi: adresa de e-mail, nume si prenume, date despre dvs. sau despre companie, informatii / optiuni privind facturarea serviciilor (daca este cazul), numar de telefon.

2.3. Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai dupa confirmarea platii in contul InterviulMeu.

2.4. Pentru a folosi serviciile oferite de catre InterviulMeu, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale, complete si actuale si exacte despre ei, asa cum este cerut in formularul de inregistrare. InterviulMeu isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens.

2.5. Ulterior inregistrarii, accesul la cont, atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, se realizeaza prin numele de utilizator ales si prin parola. Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui userul sau parola. InterviulMeu nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa dati clic pe „Iesire” din contul dvs., forum-ul sau alte servicii online oferite de InterviulMeu, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de InterviulMeu. InterviulMeu nu va fi raspunzator pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestor prevederi.

3. Nota de informare privind protectia datelor personale

3.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, echipa InterviulMeu va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul selectiei si plasarii fortei de munca, in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice.

3.2. La optiunea dvs., dumneavoastra ne furnizati unele date personale pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului InterviulMeu.ro .

3.3. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre InterviulMeu doar in scopurile declarate si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, angajatorului/potentialului angajator al persoanei vizate si/sau agentiilor de selectie si plasare a fortei de munca.

3.4. In momentul crearii contului, puteti avea posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

3.5. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de InterviulMeu.ro

3.6. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa contact@interviulmeu.ro

3.7. Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de e-mail precizata mai sus.

4. CV-urile candidatilor

4.1. Avand in vedere ca obiectul principal de activitate al site-ului este recrutarea online, informatiile din CV-uri pot fi divulgate in urmatoarele situatii:

 • – de catre candidat, in momentul aplicarii la un job postat pe site sau prin selectarea CV-ului ca fiind public;
 • – angajatorului sau potentialului angajator al persoanei vizate;
 • – agentiilor de selectie sau plasare a fortei de munca.

4.2. Utilizatorii site-ului cu statut de candidat pot alege sa isi ascunda datele personale fata de anumite companii sau pot declara un CV ca fiind confidential pentru orice companie. InterviulMeu nu poate fi facuta raspunzatoare, in niciun mod si in nici o masura, pentru dezvaluirea oricaror informatii catre companii, daca CV-ul nu este Ascuns sau Blocat de catre utilizator pentru anumite companii.

4.3. In privinta informatiilor furnizate de candidati, acestia pot opta ca statusul CV-ului personal sa fie unul din urmatoarele:

 • a) Ascuns: CV-ul poate fi vizualizat integral numai de catre companiile carora utilizatorul il trimite personal. CV-ul nu va aparea partial sau integral in nicio cautare initiata de vreo alta firma sau in lista publica de CV-uri. La crearea unui CV acesta este predefinit ca fiind public;
 • b) Blocat fata de anumite companii: CV-ul nu poate fi vizualizat de companii fata de care ati decis sa ascundeti CV-ul;
 • c) Vizibil: CV-ul poate fi vizualizat integral, mai putin urmatoarele date: nume, prenume, adresa, telefon, e-mail, fotografie; la CV-urile publice are acces orice utilizator, inclusiv tertii care nu sunt inregistrati pe site. Daca doresc, utilizatorii cu cont de companie pot debloca datele de contact prin achitarea unei taxe speciale. CV-ul vizibil ofera mai multe oportunitati de angajare candidatilor deoarece CV-ul poate fi vizualizat de un numar mult mai mare de companii.

4.4. Utilizatorii isi declara acceptul ca, in urma setarii CV-ului conform prevederilor art. 4.3. de mai sus, informatiile din CV:

 • a) sa fie vizualizate de catre companiile carora utilizatorul le transmite CV-ul;
 • b) sa poata fi vizualizate de toate companiile, exceptand companiile fata de care a declarat CV-ul ascuns;
 • c) sa fie vizibile fata de toti utilizatorii, exceptand urmatoarele date care pot fi vizualizate numai in urma deblocarii lor: nume, prenume, adresa, telefon, e-mail, fotografie.

5. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor

5.1. Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dvs. privind utilizarea serviciilor trebuie sa fie adevarate, complete si conforme realitatii. Mai mult, va obligati sa notificati InterviulMeu despre orice schimbari care se vor produce cu privire la datele furnizate de dumneavoastra in procesul de inregistrare. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 10 zile calendaristice de la data la care s-au produs schimbarile. In situatia in care informatiile furnizate de catre dvs. nu sunt adevarate, exacte sau complete, InterviulMeu isi rezerva dreptul de a suspenda dreptul dvs. de a folosi, in intregime sau in parte, serviciile ori de a accesa site-ul.

5.2. InterviulMeu este un portal unde membrii inregistrati beneficiaza de o gama larga de servicii. In calitate de utilizator sunteti responsabili in intregime pentru toate materialele pe care le incarcati pe site sau le publicati pe bloguri. La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia – text, imagini, fisiere video/audio – sunteti de acord cu urmatoarele limitari:

 • a) nu puteti publica, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;
 • b) nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai site-ului InterviulMeu.ro si nici nu puteti restrictiona accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din site-ul InterviulMeu.ro;
 • c) nu puteti folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile site-ului InterviulMeu.ro sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa prealabila din partea reprezentantilor legali ai site-ului;
 • d) nu puteti publica material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, sociale, profesionale etc;
 • e) nu puteti publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract sau alte drepturi detinute de catre terti;
 • f) nu puteti publica material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita e-mail-uri nesolicitate;
 • g) nu puteti publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
 • h) nu puteti publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
 • i) nu puteti folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii site-ului, cu derularea normala a serviciilor noastre;
 • j) sa nu realizati nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de noi prin intermediul site-ului;
 • k) sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv prin afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri, continutul site-ului (sau orice parte din el) si sunteti de acord sa nu realizati lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale site-ului InterviulMeu.ro, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea InterviulMeu si / sau a tertei parti, dupa caz;

5.3. Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi integral InterviulMeu.ro in cazul producerii oricarui prejudiciu, de orice natura ar fi acesta.

5.4. Nu veti copia, vinde, redistribui, inchiria sau subinchiria sau realiza orice alta actiune de natura a transfera contul dumneavoastra de utilizator sau orice alte materiale oferite dvs. in legatura cu activarea contului de utilizator, catre nici o terta parte, fara acordul expres si anterior al InterviulMeu.

5.5. Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dvs. prin acceptarea termenilor acestui Acord.

5.6. Anunturile pot fi afisate pe www.InterviulMeu.ro pe o perioada de maxim 30 de zile. Dupa aceasta perioada anunturile pot fi repostate. Inainte de expirarea acestora, InterviulMeu va informa prin e-mail data la care va expira anuntul si va invita compania sa il reposteze daca aceasta considera ca este necesar.

5.8. In cazul oricaror prejudicii cauzate de dvs. lui InterviulMeu sau unei terte parti, sunteti de acord sa achitati acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.

6. Declinarea raspunderii

6.1. In scopul respectarii prevederilor legale in materie, a drepturilor InterviulMeu si / sau a tertelor parti si pentru o cat mai buna derulare a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului InterviulMeu.ro, InterviulMeu are dreptul exclusiv ca, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii, care nu pot fi cenzurate in niciun mod de catre utilizatori sau orice terte persoane sau autoritati, la cererea autoritatilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim, sa suspende sau restrictioneze in orice mod accesul anumitor persoane la toate si / sau orice servicii, informatii, comentarii, bloguri, forum, sectiuni ale site-ului, daca InterviulMeu decide ca acestea, tinand cont de conduita utilizatorului pe site, precum si tinand cont de oricare alte criterii proprii ale administratorilor, care nu pot fi cenzurate in niciun fel de catre terte persoane, pun sau pot pune in pericol buna functionare a Serviciilor, incalca sau pot incalca in orice mod termenii prezentului Acord, prevederile legale in vigoare si/sau drepturile unei terte parti. InterviulMeu are dreptul, nu si obligatia, de a aplica masurile mai sus mentionate, astfel ca are dreptul de a refuza orice solicitare a unei terte persoane sau autoritati de a aplica oricare dintre aceste masuri.

6.2. InterviulMeu nu ofera nicio garantie si nu are nicio raspundere, implicita sau expresa, pentru continutul de pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii inregistrati, inclusiv pentru continutul postat de catre utilizatori pe bloguri sau forum. InterviulMeu nu isi asuma raspunderea pentru schimbarile de pret la produsele afisate pe site si pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale pentru pierderi de profit, posibilitati de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultand din utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului. De asemenea, InterviulMeu nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte surse distructive de cod sau alte proprietati distructive.

6.3. InterviulMeu nu garanteaza ca datele din CV-uri sau din anunturile companiilor sau orice alte elemente de continut al site-ului sunt lipsite de erori sau ca sunt complete. InterviulMeu nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau serviciilor oferite prin intermediul acestui site.

6.4. Site-ul InterviulMeu.ro poate contine legaturi catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece InterviulMeu nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca InterviulMeu nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

6.5. Este posibil ca pe site-ul InterviulMeu.ro sa existe materiale publicitare, inclusiv bannere sau concursuri, dar fara a se limita la acestea, care sa apartina unor terte companii. Acestea pot colecta prin cookie-uri aceleasi informatii pe care le colecteaza si InterviulMeu. Acolo unde se aplica, in paginile de colectare a datelor cu caracter personal de catre terte companii, vor exista linkuri catre Politica de Confidentialitate a acestora, dar InterviulMeu nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor partenere sau a politicilor acestora de confidentialitate.

7. Drepturi de autor

7.1. Continutul si elementele de grafica ale site-ului www.InterviulMeu.com, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul video si audio, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale etc) apartin InterviulMeu si partenerilor sai si reprezinta Continutul InterviulMeu.

7.2. In completare, site-ul beneficiaza de contributia utilizatorilor sai inregistrati, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin continut, comentarii, bloguri, etc.). InterviulMeu selecteaza continutul primit de la membrii site-ului cat mai mult posibil, pentru a mentine un grad inalt de calitate a site-ului. Site-ul InterviulMeu nu poate fi tinuta responsabila pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul site-ului, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

7.3. InterviulMeu nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemenea materiale , dvs. sunteti de acord sa acordati InterviulMeu permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al InterviulMeu. Nu se vor pretinde si nici acorda nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus

8. Oferirea serviciului „asa cum este”

8.1. Serviciile oferite de catre InterviulMeu sunt puse la dispozitia utilizatorilor potrivit principiului „asa cum sunt”, „asa cum sunt disponibile”, fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite si fara nicio raspundere din partea InterviulMeu in legatura cu acestea.

8.2. InterviulMeu nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. InterviulMeu nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, a sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.

8.3. InterviulMeu nu ofera niciun fel de garantie referitoare la orice serviciu furnizat prin intermediul site-ului. InterviulMeu nu poate fi trasa la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru corectitudinea datelor din CV-uri sau anunturi, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau publicarea integrala ori partiala a acestora, pentru respectarea drepturilor de autor si a drepturilor conexe si a oricaror alte drepturi, ori pentru legalitatea sau decenta CV-urilor, anunturilor sau comentariilor publicate pe site sau aflate in orice alta legatura cu acestea.

8.4. Prin accesarea site-ului InterviulMeu.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere InterviulMeu pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor din prezentul Acord.

9. Clauze finale

9.1. InterviulMeu isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe InterviulMeu.ro, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.

9.2. InterviulMeu isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe site orice CV, anunt, comentariu sau orice material postat sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre InterviulMeu dreptul utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte, serviciile ori de a accesa site-ul, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la: primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati, in orice alt caz in care InterviulMeu considera ca utilizatorul a incalcat prevederile din prezentul Acord de utilizare ori exista orice suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care InterviulMeu va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, ea va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens. Totodata, InterviulMeu nu are nicio obligatie de a returna banii platiti de utilizator pentru materialul publicat (anunt, CV etc.) atat timp cat acesta din urma contravine regulilor stabilite prin prezentul Acord.

9.3. Utilizatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciile oferite de catre InterviulMeu semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul Acord, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre, precum si de a notifica administratorul site-ului, in cazul in care acesti doresc dezactivarea contului si stergea datelor.

9.4. Prezentul acord este supus legii romane. Partile convin ca litigiile decurgand din interpretarea si executarea prezentului acord, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabila, sa fie supuse solutionarii instantei competente potrivit legii de pe raza teritoriala a Municipiului Cluj.

9.5. Daca nu exista alte prevederi stipulate in prezentul Acord, orice corespondenta trebuie trimisa: pentru InterviulMeu – la e-mail-ul contact@interviulmeu.ro, iar pentru dvs., ca utilizator – la adresa de e-mail furnizata la inregistrare.